Waarom kalibratie:

Kalibraties zijn veelal nodig in verband met de te volgen bedrijfsvoering, HACCP, ISO-certificering, GMP of ander kwaliteitssysteem. Of u wilt als gebruiker / eigenaar weten of uw meetapparatuur goed functioneert.

Van de bevindingen bij onderzoek wordt een certificaat afgegeven. Ook van "Niet Voor Handelsdoeleinden"  weegschalen kan een certificaat worden afgegeven. Tevens wordt een advies over de algehele staat van uw meetmiddel  gegeven.

Voor de kalibratie van dynamometers en kraanunsters hebben wij een mobiele trekbank tot 30 ton. Indien u wenst kunnen we óók deze meetmiddelen op locatie kalibreren.

IJkservice Nederland werkt alleen met officiële RvA gerelateerde standaarden voor gewicht, temperatuur en vochtigheid. Welke zijn herleid naar de Nederlandse standaard.

IJkservice Nederland is ijkbevoegd, dwz ERKEND KEURDER door het NMi (Nederlands Meetinstituut) en werkt samen met Agentschap Telecom, de toezichthouder op naleving van de METROLOGIEWET   (weegwerktuigen Klasse II , III en IIII )

Wij zijn onafhankelijk en kunnen bijna alle merken repareren.                                     

In de regel komen wij 1x per jaar uw meetmiddelen her-ijken/kalibreren, en indien nodig  justeren (afstellen).

Wij ontzorgen u helemaal
: de frequentie wordt door ons in de gaten gehouden en nemen contact met u op wanneer uw meetmiddelen weer aan de beurt zijn.
Op het afgesproken tijdstip wordt het meetmiddel onderhouden en gekalibreerd. Voor meerdere kalibraties gelden speciale tarieven.

Kalibraties van meetapparatuur, waarvoor wij de juiste discipline niet in huis hebben, kunnen wij desgewenst laten verzorgen door derden.

Graag maken wij voor u een offerte!

Indien u gebruik wilt maken van onze service, mail of bel ons. We maken dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.


IJKSERVICE  NEDERLAND

Proudly built with SiteSpinner free website maker
Proudly built with SiteSpinner free website maker